09-14-2006, 06:29 PM
Znam da ce sada svi oni sto su hvalili Piksija opet da ga pljuju ali ovo je realnost ekipe koja nije imala 2 treninga zajedno a da ne spominjem to da li uopste imamo kvaliteta......Jos posle Borca iz Banja Luke rekao sam da od pridoslica ne treba ocekivati puno narucito na pocetku ali ovome se stvarno nisam nadao.....Sada malo o igracima:Randjel-opet ostavio odlican utisak,Tutoric-spor,spor i spor u sustini ni Joksim ne bi bio gori-OCEKUJEM DA POSLE OVOGA NECE BITI LIKOVA KOJI CE NA OSNOVU PROCITANA DVA CLANKA(verovatno iz kurira) PRICATI O NJEGOVIM KVALITETIMA I TOME KAKO NEMA BRIGE KADA BISKE ODE JER DA COVEK I MALO VREDI TREBACE MU JOS 2 SEZONE DA STEKNE NEKO ISKUSTVO A TADA CE BITI PRODAT...Georgijev-bugarska picka kao i protiv Milana ocaj ali najvise me nervira sto nece da potrci...Biske-dobar ali nesto se i on kurci,Pantic u odbrani rupa ali barem je trcao,Trisovic-nista,PEROVIC-AKO KOGA TREBA POSEBNO ODRATI OD BATINA PA TA PIZDA SELJACKA I PROTIV BAZELA ISTO SAM SVE A DJOKIC I PUROVIC USAMLJENI CEKAJU DA IM SE SMILUJE I DODA LOPTU...Milovanovic-standardan,cekam tu zimu i njegov odlazak,Milijas-solidan ubedljivo najbolji na sredini,Tadeu-covek trci bori se i za njega Bajevic uvek treba da napravi mesta u timu,Purovic -bolji od Ailtona i mnogo opasniji i ako je drvo,Djokic-covek treba da igra ali samo u nasoj ligi,Debeli nista ne znam sta mozemo ocekivati od njega i u buducnosti definitivno covek manje na terenu.....
Posle svega opet kazem ako je ove sezone cilj bio vracanje dugova onda ok a ako i po cenu ispadanja vec sada mi nismo vratili dugove onda nemam reci....
Posle svega opet kazem ako je ove sezone cilj bio vracanje dugova onda ok a ako i po cenu ispadanja vec sada mi nismo vratili dugove onda nemam reci....