08-24-2006, 02:44 PM
Jedino za tranfer Jankovica smo sigurni jer je on to licno potvrdio(sto cenim),nije zaobilazio i proseravao se-rekao je odmah posle tekme da odlazi(da je otisao) i cao.Samo mene druga stvar muci,a to je sledece,ako su ove druge glasine tacne onda je to uzas.A zasto,evo zasto,to mi sve smrdi na onu pedersku foru kojom igraci uslovljavaju upravu.I cini mi se kao da je bio dogovor sa pojedincima(naravno najboljim pojedincima) da ukoliko se ZVEZDA plasira u LS oni ce ostati i obnoviti postojece ugovore,a ako ispadne(kao sto se desilo)onda dovidjenja i prijatno prihvatamo ponude stranaca,a vi kako cete dalje i sta cete ko vas jebe.Ne zelim da tvrdim da je ovako-ovo su moje zle pretpostavke ali sve zvuci ka tome.Cim smo ispali iz LS krenulo je osipanje ekipe-prvi je Jankovic,videcemo ko je sledeci.
Iskreno se nadam da to sve nije ovako i da su ovo moja proseravanja,ali ako je tako onda to stvarno nije fer ni prema ZVEZDI ni prema nama... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...