08-24-2006, 10:45 PM
Odustajem od nade da cemo vise ikada postati ozbiljan klub! Ovaj sistem ne funkcionise, kada ce ljudi u klubu to da shvate! Oni bi da kupuju igrace za 200-300 hiljada a da ih prodaju za 3-4 miliona! Mislim, ok, mi moramo da prodamo, ali zar moramo da prodajemo igrace bas kada oni pocnu da lice na nesto? Taj Bisevac, pa covek je do ove sezone bio rupa, sada momak pocne nesto da pokazuje, sazreo, nas je zeznuo protiv PSV-a, Rome... iskalio se, i odmah ide! Ide i Zigic, otisao Stojkovic, Lukovic, Pantelic.... :nene
Ok, ako Piksi kaze da se nema para zasto nam lepo ne iznese racune da i mi vidimo! Samo od karata je zaradio milion evra! Lukovic 3, Stojkovic 3, Panta 2, Bosko 2-3, Dudic, Draman, Mladenovic... oko 1-2! Pa gde su te pare majku mu, jel oni tamo jedu pare? Daj bar kupite semafor, izgradite sportski centar, uradite nesto od tih para covece, ovo je ludnica... :bes
Ok, ako Piksi kaze da se nema para zasto nam lepo ne iznese racune da i mi vidimo! Samo od karata je zaradio milion evra! Lukovic 3, Stojkovic 3, Panta 2, Bosko 2-3, Dudic, Draman, Mladenovic... oko 1-2! Pa gde su te pare majku mu, jel oni tamo jedu pare? Daj bar kupite semafor, izgradite sportski centar, uradite nesto od tih para covece, ovo je ludnica... :bes