08-25-2006, 09:36 PM
Quote:Ja mozda i previse vjerujem Piksiju, ali opet pod njegovim rukovodstvom se vide neki koraci prema napred. Nemoze se zanemariti cinjenica da je Dusan Bajevic trener, a Dusan Bajevic je odlican trener. Upravo se odigralo protiv Milana i nije se niko osramotio.Prijatelju ako nisi primetio da trenutno prodajemo sve sto mozemo i da sigurno nije planski pa samo pogledaj spisak igraca koji su otisli zadnjih pola god (oko 10 igraca je otislo) i videces i sam da je sve uradjeno brzinski i na prvu ponudu(osim Zige)...Pa zar smo morali prodati ove god najboljeg igraca za 1mil i je li to normalno... ?:zbunjeniI niko ovde ne bi srao da je prodat Ziga ili neko iz sredine terena jer je to ocekivano i protiv toga se recimo nije moglo..I Razmisli da li Bajevicu puca qrac mnogo kada je on dosao da uzme titulu i kup(zadnja njegova izjava) a zna da ima protiv sebe lom partizan...I naravno na prvom mestu da prima pola milke godisnje ....Do ovoga zadnjeg nisam kenjao po Piksiju ali od danas imam totalno drugo misljenje i mislim da nemaju nikakvu viziju vec sam skoro uveren da se sve radi preko noci i da tu mnogi omaste brke....Sto se tice pojacanja,Gaj je odlican,Georgijev na zadnja 2 meca pokazao da je Bugarska picka a o ostalima nemam reci jer nisu ni igrali....
Treba ga pustiti da radi jer mi se cini da covjek ima viziju za ovaj klub.
TRENUTNA DESAVANJA SU SRAMNA I OVAKO SE NE STVARA TIM PA SETITE SE SAMO OBECANJA PRED SEZONU A ONDA OVO... :zbunjen