Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h
Stvarno je juce bilo velicanstveno.Neponovljiva tekma,za infarkt i uzbudjenje naprepricljivo.Opet je kao i u vecini slucajeva kada se igra na JNA murija pravila problem oko ulaska.Naravno da se uvukla nervoza i da je opet moglo da bude svasta-i opet naravno bez ikakvih razloga.Kisa je lila nikad jace.Neko je spomenuo da je kod istoka bilo krs navijanje i upravu je.I ja sam bio na tom delu SVERA.U tom delu je na moje veliko razocarenje bilo puno seljacina sa klovnovskim i kaubojskim kapama koji su vecinu pesama brzali i kvarili-pijane budale.Ali sto me najvise nervira oni kao da to ne primecuju,pevaju kad-sta hoce,dok ljudi kao ja pizde i na momente pokusavaju da ih opomenu,ali bez uspeha.Stvarno je mogao neko od vodja,da predje na ovaj deo.Tada bi ipak to sve bilo organizovanije.Ali u principu navijanje dobro,po meni eksplozija je nastala kada je Purovic dao gol za 2-2.I sto mi se najvise svidja,navijanje nije prestajalo i dok smo gubili.Dobra pirotehnika na pocetku drugog,i celokupno izdanje u drugom je bilo po meni ono pravo.Tada su i ovi blizu mene uhvatili ritam i stvarno je par pesama itekako zagrmelo.Na kraju slavlje,i sav mokar sa osmehom na licu otisao sam kuci.Igraci su na nasim krilima uspeli da preokrenu i srce mi je bilo puno... ;pljuga

SRECNA GODISNJICA KAFEA !!! Confusedampion

Messages In This Thread
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - by North_Side011 - 05-11-2006, 11:35 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)