Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h
Dupla kruna ale!
Ako se ne razbolim od ovoga danas nikad necu...
Danas sam isao 12 h po onoj kisi da kupim karte,i posle celu tekmu je skoro padala ona kisetina
Strasno odeca mi je natopljena bila osecam da sam imao 10 kg vise...
Krenuo sam sa ortacima na tekmu oko 16:30,ali ispred jna smo oko 17:40 na ulazu neopisiva guzva
Cekali smo u redu bas dugo bilo je i komesanja sa murijom,neki su i popili pendrek sve u svemu klasika,guranje itd.
Jedan pandur kad se izgubio i zaleteo na rulju ono je strasno i posle ga ostali panduri smirivali u fazonu sta ti je smiri se
Usao sam na stadion oko 15 minuta nesto posle prvog gola ofk-e...atmosfera na momente dobra na momente ocaj
Solidan broj navijaca ofk-e cak su se i culi na momente...Atmosferu na severu ne znam kako da opisem recimo da uporedim
sa skorasnjim tekmama tako da je nije bilo kao protiv ofk-e na marakani,ali je bilo bolje od navijanja na proslavi titule protiv Vose.
U prvom poluvremenu iako nisam bogzna koliko odgledao tekmu Zvezda nije licila na sebe,posle gola Zigica probudili su se.
"Marakana dal je puna" je obelezila odlucujuce momente na tekmi golove za smanjenje i kasnije za izjednacenje...Ja inace sam samo video na kraju Bastin gol
ostale nisam video,inace sam do jaja promukao plus sto sam pokisao ko nikad samo zelim da se docepam kreveta...Sve u svemu solidno izdanje Delija
Fudbaleri odlicno odigrali zavrsnicu i produzetke...na kraju cisto da se znaju neke stvari pesma"njega jebemo,njega karamo..." i zelje koje ce se nadam se ostvariti u avgustu nanannana Liga Sampiona
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas

Messages In This Thread
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - by Losmi - 05-10-2006, 08:29 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)