Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h
Nadajmo se lepom vremenu,ali kako bude-bice.Znam da cemo mi doci sigurno,a i ako padne ta najavljena kisa,ovi sa strane sto su bacali rolne i papire(protiv Vose) i ne moraju da se trude da dodju.Ipak ocekujem puno ljudi,pun SEVER.Boga mi itekako se pricalo po gradu kakva je atmosfera bila protiv OFK-e,kakav je trans i ludilo bilo protiv Vose i ona setnja po gradu i ono slavlje kao nikada.I zato ocekujem dolazak velikog broja ljudi koji su se naslusali tih prica u zelji da to i sami dozive.Zato apel,recite svim drugarima koji ne idu na tekme,ali koji ce doci na Finale Kupa,da se ponasaju u skladu sa dogovorom,da pevaju pesme onako kako se one pevaju-da ne brzaju i ne pocinju sami sa pesmom koja se njima u tom trenutku peva.Nije to nikakva ucena,to je zelja koja je u interesu svih nas,da nam tribina izgleda lepo i zvuci lepo.I takodje jos jedan apel koji se ponavlja,ali ljudima ne ulazi u svest,bez kaobajskih i klovnovskih kapa-niste svesni vi koji ih nosite kolko je to ruzno,smesno,jadno i glupo.Nadam se proslavi jos jednog trofeja ove sezone,ocekujem opet izliv emocija,jer do leta cemo se nacekati.Voleo bi da se ponovi atmosfera sa poslednje tekme protiv OFK,i spontane proslave titule.Mislim da je to bila prava stvar i da su tada bili pravi ljudi... ;pljuga

Messages In This Thread
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - by North_Side011 - 05-08-2006, 03:29 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)