04-22-2006, 04:47 AM
100% anti crnobeli---nemam nameru da branim vozdovac uopste ali prvo pogledaj stadione ostalih prvoligasa i veruj mi da ces doci do toga da je stadion vozdovca medju 4-5 najboljih u prvoj ligi...Pogledaj stadione Jedinstva,Budcnosti Bd.,Rada,ili jos bolje pogledaj terene kakvi su u Podgorici,na vracaru itd....znaci ponavljam da smo u nekoj drugoj drzavi stadion vozdovca bi bio za 5 ligu i sigurno ne bi mogli da igraju prvu ligu ali posto smo u Srbiji... Sto se Invalida tice tacno je da na njihovim tekmama bude u proseku oko 500-600 ljudi ali 99% su invalidi dakle problem vozdovca nisu njihovi navijaci vec zato sto ne dolaze neutralni ljudi da gledaju utakmice...Ali i po tom pitanju ima daleko gorih timova od vozdovca,pogledaj prosek gledalaca na Vracaru,na Banjici,u Banatskom Dvoru itd...I opusteno nema ljutnje ovo je samo moje misljenje otkud znam mozda i nisam u pravu ali kad vidim gde se sve igraju utakmice prve lige onda mi ovaj vozdovcev stadion i ne deluje toliko lose...
I da sad sam se setio da samo na stadionu Cukarickog pre 2-3 godine kad je Zvezda igrala tamo zamalo slomio nogu na onim betonskim plocama na tribinama posto je jedna bila odvaljena.Vozdovac bar ima stolice
I da sad sam se setio da samo na stadionu Cukarickog pre 2-3 godine kad je Zvezda igrala tamo zamalo slomio nogu na onim betonskim plocama na tribinama posto je jedna bila odvaljena.Vozdovac bar ima stolice

a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas