05-07-2006, 10:47 AM
Pun kavez i solidno navijanje protiv Zete uz odlicnu atmosferu medju Delijama.Zapaljeno 5-6 baklji i jedan dim.Ja sam godine (nakon prvog gola protiv nas) i Mars na Drinu otpjevane zestoko i uz simpatije vecine gledalaca sto je ohrabravajuce (mislim na Mars na Drinu).Pri kraju utakmice forsirana nova pjesma koja je brzo naucena i prihvacena.Po mom misljenju ima veliki potencijal da postane hit.Ide ovako, od prilike:
Ja volim tebe ludo
ja tebe volim znaj
i imam jednu zelju
tu pobedu danas mi daj
Ja zivim samo za tebe
ti si meni sve
za slavu CRVENE ZVEZDE
za nove pobede...
Melodija, cini mi se da je slicna onoj 'I kada dodje tuga...'.Valjda neko objavi audio zapis.Sve u svemu bas je extra.
Nakon fudbala oslabljeni za stotinak nezainteresovanih, autobusima (cetiri)idemo na basket gdje u uzarenoj atmosferi uz dobro i sto je najbitnije iskljucivo sportsko navijanje svih strana gubimo u samom finisu.Medjutim, nismo dozvolili da nam to pokvari ovaj, po svemu vidjenom, sasvim uspjesan navijacki dan.
Ja volim tebe ludo
ja tebe volim znaj
i imam jednu zelju
tu pobedu danas mi daj
Ja zivim samo za tebe
ti si meni sve
za slavu CRVENE ZVEZDE
za nove pobede...
Melodija, cini mi se da je slicna onoj 'I kada dodje tuga...'.Valjda neko objavi audio zapis.Sve u svemu bas je extra.
Nakon fudbala oslabljeni za stotinak nezainteresovanih, autobusima (cetiri)idemo na basket gdje u uzarenoj atmosferi uz dobro i sto je najbitnije iskljucivo sportsko navijanje svih strana gubimo u samom finisu.Medjutim, nismo dozvolili da nam to pokvari ovaj, po svemu vidjenom, sasvim uspjesan navijacki dan.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]