Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-рад, субота 14ч, Маракана
Mislim da naslov dovoljno govori,zato necu mnogo da pametujem samo zelim da vas zamolim da ne pisete o protivniku i o njihivm navijacima jer oni nece biti bitni(nikad i nisu bili) u subotu.Mi gledamo sebe,NAMA JE RODJENDAN i mi to treba da proslavimo na pravi nacin i samo nas to zanima... ;pljuga

a sada cu citirati INFORMATOR br. 5 strana 3
ZVEZDIN RODJENDAN
Na nama DELIJAMA je obaveza da ova tradicija zazivi.Smatramo da smo ozbiljna tribina,i da je ZVEZDA veliki klub i samim tim smatramo da bi naredne subote trebalo da nas bude vise nego na drugim utakmicama.U subotu 11. marta dodjite u sto vecem broju i u sto boljem raspolozenju na SEVER.Beogradjani nemojte brukati glavni grad,dodjite svi,pozovite sve zvezdase,povedite svoje drugove,prijatelje,decu...Isto se odnosi i na DELIJE iz unutrasnjoci,jer ovo je dan kada bi trebalo da iz vaseg grada krene najveci broj Zvezdinih navijaca.Vrlo je malo velikih utakmica,tako da je proslava Zvezdinog RODJENDANA pre svega lepa tradicija,ali i nacin da jedna naizgled mala utakmica bude velika za nasu tribinu i nas klub.

subota 11. mart SVI NA SEVER

Messages In This Thread
ЦЗ-рад, субота 14ч, Маракана - by North_Side011 - 03-08-2006, 05:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)