02-05-2003, 11:09 PM
Verovatno svi znate sta se desavalo do kraja druge cetvrtine kada se ceo kop pokupio i otisao sa tribine, ali to nije kraj desavanja.
Za vas koji su ipak odlucili da izadju, mada sam pojedine clanove ubedjivao
da ostanu, resio sam da malo opisem ono sto se desavalo nakon "seobe".
Na pocetku drugog poluvremena iliti 3/4 bilo je sablasno. Tisina, Zvezda vodi 12 razlike, sve ide ka dosadnom kraju, i onda se desila sitnica koja je sve promenila.
Naime, oficijelni spiker objavio je da su navijacice OKK Beograda zvanicne navijacice, reprezentacije, i partizana. E onda je cela hala pocela da zvizdi i onako spontano se pocelo sa nekakvim navijanjem. One su na to nase negodovanje svaki pogodak OKK proslavljale sa skakanjem, da ne kazem gorilanjem.
E tu su oni likovi koji su, mislim, navijaci OKK poceli da skandiraju, pa se oformio mali kop gore iznad drugog dela nase tribine. Na kraju se desilo da su igraci usli u vrlo neizvesnu zavrsnicu. Svaki napad OKK pracen je zvizdanjem kao da smo na GY ligi, a pevale su se pesme uglavnom upucivane navijacicama (grobarske majke, baci *isu i slicno...) Otpevala je cela hala: Dobro znaj!
Prozivanje sa navijacicama se nastavilo a i one su krenule da provociraju, zamisli, da ne poverujes!
Mogu neki da se ljute koliko god hoce, da nije bilo tog pritiska, OKK koji je vodio i ciji su igraci ubacili mislim preko 10 trojki u drugom poluvremenu uz 100% suta, bi pobedio. Nas pritisak je prelomio igrace i SKuni je dao kljucne koseve za novu pobedu.
Nareavno da razumem da se klubu treba najebati keve za to sto su one ljude ostavili na cedilu. Pojedini clanovi foruma, prepoznace se vec, znaju da sam i sam licno gledao kako god mogu da pomognem kontaktima, ali ovo je moralo da se uradi jer su nam ti bodovi bili mnogo bitni... Inace, dopuna ovoga gore, navijao je i Zapad ceo osim onih likova tamo gde je glodarski kop...
poz,
budimir
p.s. Jel' video neko od vas onu *** koja je portparol OKK Beograda?
WOW!

Na pocetku drugog poluvremena iliti 3/4 bilo je sablasno. Tisina, Zvezda vodi 12 razlike, sve ide ka dosadnom kraju, i onda se desila sitnica koja je sve promenila.

Prozivanje sa navijacicama se nastavilo a i one su krenule da provociraju, zamisli, da ne poverujes!
Mogu neki da se ljute koliko god hoce, da nije bilo tog pritiska, OKK koji je vodio i ciji su igraci ubacili mislim preko 10 trojki u drugom poluvremenu uz 100% suta, bi pobedio. Nas pritisak je prelomio igrace i SKuni je dao kljucne koseve za novu pobedu.
Nareavno da razumem da se klubu treba najebati keve za to sto su one ljude ostavili na cedilu. Pojedini clanovi foruma, prepoznace se vec, znaju da sam i sam licno gledao kako god mogu da pomognem kontaktima, ali ovo je moralo da se uradi jer su nam ti bodovi bili mnogo bitni... Inace, dopuna ovoga gore, navijao je i Zapad ceo osim onih likova tamo gde je glodarski kop...

poz,
budimir
p.s. Jel' video neko od vas onu *** koja je portparol OKK Beograda?

lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!