Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Роде машу белим заставама
Pored svakojake gluposti i zla u koje je danasnji covek ogrzao, tesko da se ista moze porediti sa neradjanjem dece, o abortusu da i ne govorimo (najmonstruoznijem ubistvu koje moze da se zamisli). Rekao bih, cak, da je to vec patologija, jer, ziveti zivot tako strastveno, samoljubivo i sebicno kao sto to cini danasnji covek, a i pri tome nesmatrati - da je valjda najprirodnije taj isti zivot koji nam je darovan - Prirodno, Bogom dano, treba da podarimo drugome, mislim da je to mnogo vise od "obicne" psiho-patologije.

Svasta sam u zivotu video i proziveo (dobrog, onog sto sam svojevremeno mislio da je dobro, loseg itd.), ne znam gde nisam bio, sta radio, ali sa malom bebom koja te gleda andjeoskim pogledom, sa tim osmehom, nista, apsolutno nista ne moze da se poredi, jednostavno to je neopisivo, neuporedivo. U tom smislu, svi koji oklevaju, iznalaze opravdanja, zaustvaljaju se na 1/2 dece, treba da se zamisle nad sobom, treba da se stide.

Da ovo ne bi bila jos samo jedna kritika upucena, uvek, na tudji racun - za Pocetak sto se mene tice;

http://img458.imageshack.us/my.php?image...acc8ju.jpg

Slava i hvala Gospodu na svemu!
Reply

Messages In This Thread
Роде машу белим заставама - by Radza - 02-06-2006, 05:32 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)