Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seleri Kep u fudbalu
Quote:
Milos_cz Wrote:30/12/2005 | Izvor: B92, Beta

Ovo je svakako super za fudbal u celini, ali je pitanje koliko je korisno Zvezdi. Ovako ce, kao sto su neki pre isticali, odvoditi igrace jos mladje, i jos ranije i jeftinije...
A molim te iz cega si ti to zakljucio,mislim ne napadam te nego mi nije jasno pa trazim pojasnjenje tvoje konstatacije.
Pa jer nije logicno da ce mladi igraci ostajati duze u nasim klubovima jer tamo nemaju zagarantovano mesto u ekipi a razlika u plati nije toliko velika koliko je sad.
Ne kazem da ce to biti neko veliko poboljsanje za nas,ali kako moze da bude lose :zbunjen
Pa ne znaci da sam u pravu, ali rezon je da ce bogati klubovi biti ocajniji, te ce gledati da potpisu talentovane klince dok su jos jeftini (primer - Nikon Jeftic - za Valensiju). Tako bi oni najbolji odlazili ranije, ali bi oni osrednji mozda ostajali malo duze...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply

Messages In This Thread
Seleri Kep u fudbalu - by Milos_cz - 12-30-2005, 11:35 PM
Re: Seleri Kep u fudbalu - by jovicn - 12-31-2005, 12:45 PM
Re: Seleri Kep u fudbalu - by Milos_cz - 01-03-2006, 11:36 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)