12-18-2005, 12:32 AM
Uzgred budi receno, bas je divno sto sam mogao da pratim derbi (SATRO) zahvaljujuci divnom B92 koji prenosi jos divniju GY ligu... Ne kapiram kakav je to derbi kad se NIKAKO ne prenosi za inostranstvo. Mogli su da prodaju prava RTV Metropolis-u pa da samo BG prati derbi...B92, GY :nene :boks
A sto se tice utakmice, pa ko ih bre sljivi, dobicemo ih u plej off-u i na fajnal 4, kad bude bitnije... Pocinjem da verujem da i u KK ima dva tri vrlo dobra igraca a da su svi ostali u najbolju ruku prosek. Svi oni cesto imaju dobar dan, ali i zutu minutu kada sve uprskaju. Kao da su tempirane bombe, pa mi sad cekamo kad ce da se pogube i sve upropaste...
A sto se tice utakmice, pa ko ih bre sljivi, dobicemo ih u plej off-u i na fajnal 4, kad bude bitnije... Pocinjem da verujem da i u KK ima dva tri vrlo dobra igraca a da su svi ostali u najbolju ruku prosek. Svi oni cesto imaju dobar dan, ali i zutu minutu kada sve uprskaju. Kao da su tempirane bombe, pa mi sad cekamo kad ce da se pogube i sve upropaste...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"