Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Јединство, субота 13ч
Ја сам већ рекао да ја тешко али и било ко од нас може да процени број људи на трибини... Уосталом моја процена се увек своди на цифру људи која пева, учествује и ради нешто на трибини за време утакмице... Блејаче, позере, и оне који стоје са стране копа а као су у копу не рачунам... Нисам баш толико неозбиљан да пишем нешто напамет, а и сваки пут се прошетам уздуж и попреко целог севера да бих пре свега ако пишем овде преносио праву ситуацију... И слажем се да сектори примају толико људи, али тих 500 које сам можда и закинуо када би грмели и одрађивали свој део посла како треба не би се ми уопште цимали око тога да ли нас је било оволико или онолико него би причали о томе како смо били екстра, како смо певали без престанка, како су сви опставили глас на стадиону, како сви заслужују похвале итд...

Са жељом да нас у првом колу на пролеће буде минимум 5 хиљада на северу, али оних правих без намере да причамо и даље о овоме завршавам свој коментар о овој утакмици...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Звезда - Јединство, субота 13ч - by Anonymous - 12-16-2005, 06:28 PM
Звезда - Јединство, субота 13ч - by Anonymous - 12-17-2005, 09:23 PM
Звезда - Јединство, субота 13ч - by Red Star Forever - 12-18-2005, 01:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: