05-19-2006, 05:19 PM
Quote:Milos_cz Wrote:Ludi Gavran Wrote:Pazi posto nema nase Zvezde u LS,ja sam navijao za Barselonu tokom cele sezone.Uvek mi je ta Barsa bila dobra ekipa,onako otvorena,puno golova,jos od Romaria i Stoickova,pa Ronaldo i ekipa.Sad opet dobra ekipa,napadacka,puno akcija...Videlo se juce,zar ne?Nepravedno prosli Milan, na muljanje sudija i srecu prosli Celzi i Arsenal, ali dobro - znaju da plesu oko lopte pa su samim tim zasluzili da osvoje sampionat. :zbunjen
Da,navijam za Barsu,al ovim igracima iz Arsenala svaka cast,sa 10 igraca sat vremena su odolevali Ronaldinju,Etou,Deku i co.Ajd sto su se branili,nego svaka kontra im je bila pola gola,ispravite me ako gresim!Finale do JAJAAAAA
PS Arsenalu stvarno svaka cast - dokazali su da su bolji tim kada je 11 na 11.
Ti si stvarno neunishtiv! Po kakvim se ti faktorima vodis kad kazes da su nepravedno prosli Milan i NA SRECU prosli Chelzi i Arsenal. Ej bre Chelzi su dobili u gostima i vodili 1:0 na Nou Kampu do 90. minuta kada su iz nepostojeceg penala primili gol. :batine
Dobro de, malo sam mozda i preterao - Celzi me ne zanima, ali Milanu je ponisten CIST gol. A Arsenal je sjajno odigrao sa 10 igraca. cak je i sudija priznao da bi bilo bolje da je pustio prednost i dao zuti karton. Sreca za Barsu je u ovom slucaju ne najbolja odluka sudije (ne moze se reci greska) i glupost Lemana.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"