04-26-2006, 08:52 PM
Quote:Izvinjavam se na ponovnom postu, ali zar nije i taj odvratni Markus Merk nekad zeznuo Zvezdu ili reprezentaciju, isuvise mi je poznat...Maj 25 Wrote:Kakvo je djubre onaj Valentin Ivanov. Secam se i nas je jebao protiv PSV-a u Holandiji, pa onda repku protiv Belgije na Mari.Добро памћење имаш мај 25,свака част.Изгледа да си злопамтило као и ја
Nista ne gotivim Arsenal, ali Bog sve gleda....То ђубре смрдљиво семе му се затрло дабогда,прво је свирао непостојећи пенал,над оном ругобом Парком који сад игра са Видићем.Јесте било контакта између њега и Дудића,али изгледа да те балетанске контакте само ом свира.А онда је Бишевцу дао црвени картон због прекршаја,шатро задњи играч одбране иако је то био Миладиновић.
Е сад не кажем ја да бисмо ми прошли ПСВ,али кад те неко тако сасече у старту,онда не можеш чак ни да се надаш.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"