04-19-2006, 07:12 PM
Quote:Ma joooook, nisi uopste zaludjen, procitaj temu od pocetka pa ce ti sve biti jasno :roflZnao sam da ce ovakav komentar uslediti. Pa ja sam u svakom slucaju nebrojeno puta "zaludjeniji" za Zvezdom, ali je malo smesno da se ja na forumu i iz danske "fotelje" hvalim kako sam ne znam ni ja kakav navijac Zvezde na sred foruma najvecih "zaludjenika".
Za koga bi navijao kad bi igrala Zvezda protiv Milana ?
North_Side_011 je sve rekao.
Quote:Prva stvar, ne treba, i opet ne treba zaboraviti bez kojih je sve igraca sinoc igrala Barselona (Deco, Xavi, Messi, Larsson...), dok je Milanu falio samo Inzagi! .......jer da Milan bez svoja 4 vazna igraca dodje kompletnoj Barsi u goste ne bi izasao iz sesnaesterca, a kamoli pobedio!Te price sta bi bilo kad bi bilo ostavite nasim komsijama, posto oni najvise vole da se bave takvim temama. Tako ja mogu da kazem sta bi Barsa radila bez Ronaldinja? Milan je, na primer, dokazao da ne zavisi od jednog igraca, pa cak i ako je on Sevcenko. Ja samo znam da cu dati 100 dinara na dvojiku i na Milan i zaraditi 200. Barem znam da ce igrati na pobedu, a ne na nereseno :finger
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"