09-23-2006, 10:52 PM
Данас навијање сасвим просечно.Мислио сам да ћемо имати мотив више пошто се гробари враћају, али...На почетку смо добро кренули, чули смо се боље од гробара неких 20 минута, али је остатак првог полувремена био катастрофа.Навијање у том периоду је било толико добро да је лик поред мене опуштено могао да телефонира.Било је и проблема да се ускладе сви делови трибине јер је на целом северу био само један мегафон.Око 20. минута је урађена екстра димнијада и текма је прекинута на 2-3 минута.Друго полувреме креће доста боље уз Још једна победа и титула.То смо певали двадесетак минута, без неких већих падова што показује колико је трибина напредовала.После тога је уследило довикивање са западом и истоком, па песма И да ми понуде...То је најбоље отпевано данас.У тим тренуцима смо потпуно разбили гробаре у навијању.Пред крај утакмице се скандирало Олимпијакосу.
Што се гробара тиче, они су се добро чули у пар наврата, углавном кад су певали сисај Звездо.На почетку другог полувремена су приредили неку "бакљаду".

b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]