05-17-2006, 11:49 PM
Quote:Stvar koja me najvise boli je cinjenica da smo prevareni.Ljudi ovo je klasicna prevara.Cele sezone nam prodaju pricu o planskom prodavanju igraca,pricaju nam da ce ove sezone otici samo Zigic.Da ce ovaj tim da igra par godina zajedno,da se napada LS,da se stvara ozbiljna ekipa.Dosli su sponzori,krenula je prica kako nam daju pare.Poradovali smo se da smo postali ozbiljan klub,sa ozbiljnim ljudima,ozbiljnim spozorima i ozbiljnim igracima.Pogledajte nas samo sada...Ista prica kao i svih ovih godina-potpuno isti scenario.Svaka ti je rec bila na mestu....Stvarno nema sta da se doda ali jebiga ja znam da cu i pored svega i u novoj sezoni kidati zivce i navijati kao do sada......
Zbog toga sto smo na ovako sraman nacin prevareni,muka mi je da raspravljam o odlascima/dolascima kada nemamo nikakve sanse za sledecu sezonu.Ekipa dok se uigra,novi trener dok se malo uhoda sa igracima,odlazi Zigic-nova taktika...To su stvari koje se ne mogu resiti preko leta,nego godinama rada.Crno nam se pise...
I sta sad da kenjam tu,da racunam ako ovaj ode-onaj dodje koliko para smo mi dobri i koga da kupimo za te pare...ej,pa mi da dovedemo par vrhunskih igraca,da dovedemo najboljeg trenera na svetu necemo uigrati tim do kvalifikacija za LS,taj tim bi se mozda uigrao do zime.A mozete zamisliti,koliko ce vremena trebati da se uigra tim od prosecnih i ispodprosecnih igraca i dobrog trenera?Sta mislite...I cemu onda ova nasa rasprava.PREVARILI SU NAS KAO MAGARCE,PONADALI SMO SE-POLETELI.RAZOCARAN SAM,BESAN I TUZAN,NE ZNAM VISE STA DA KAZEM. ;pljuga