05-12-2006, 03:34 PM
Svi se naravno nadamo ostanku i cekamo ishod,naravno ima jako puno razloga da ostane,ali ima i razloga da ode(pre svega kes).Po meni bolje bi mu bilo iz vise razloga da ostane u Evropi.Ali se sada postavlja pitanje,da li ce ostati u ZVEZDI.I on sam kao trener i bivsi igrac(golman) zna da ako ode kljucnih par igraca iz nasg kluba da je veliko pitanje moze li da ponovi uspeh koji je ostvario ove sezone.Takodje veliko je pitanje ulaska u LS bez tih kljucnih igraca na celu sa Zigicem.Ako ostane,ne udje u LS,ne ponovi duplu krunu,pitanje kakva ce mu to biti preporuka za velike strane(citaj Italijanske) klubove kojima on tezi.Naravno ako ode u Katar,uzece dobre pare,ali ce(bar po meni) nestati sa fudbalske mape.To je kao da trenira neku amatresku ekipu.Izgubice reputaciju i nece biti mnogo poznat/primecen.Naravno da sve zavisi od njega pre svega,i njgove zene koju su novinari dobro nagazili pre par dana.Neka dobro razmisli,sto se ZVEZDE tice bolje da ostane.Nadajmo se da ce biti pametan i ostati... ;pljuga