05-12-2006, 03:16 PM
Cak i da je istina za Katar,jedan veliki razlog zbog cega je Zenga ostao u Zvezdi jeste da se DOKAZE celnicima Intera(pre svega ulaskom u LS).Javna je tajna da su mu zimus rekli da uzme Livorno i tu da se dokaze na njihove oci ali on je rekao da je njemu bolje da se dokaze sa Zvezdom u Evropi nego u Livornu koji je ja mislim i ispao iz Serije A ako se ne varam........
A on ako ode u Katar i da uspe nesto tamo NIJE TO -TO.
To vam je slicno kao sa Jestrovicem koji je birao dali da ode u Englesku i dokaze Petkovicu sa SP u Nemackoj ili ode u Katar(ili gde vec) i uzme KES.
Za razliku od Zenge izabrao je KES(i tako sam sebe otpisao za SP) , zbog egzistencije(ipak on ima 31 godinu) ali Zenga je tek na pocetku karijere tako da sa ZENGOM u LS
ampion
A on ako ode u Katar i da uspe nesto tamo NIJE TO -TO.
To vam je slicno kao sa Jestrovicem koji je birao dali da ode u Englesku i dokaze Petkovicu sa SP u Nemackoj ili ode u Katar(ili gde vec) i uzme KES.
Za razliku od Zenge izabrao je KES(i tako sam sebe otpisao za SP) , zbog egzistencije(ipak on ima 31 godinu) ali Zenga je tek na pocetku karijere tako da sa ZENGOM u LS

A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!