05-09-2006, 12:38 PM
Quote:Stojković: Da udjemo u LŠ, pa da se ubijem
Ponedeljak, 8. maj 2006. 23:11
Golman Crvene zvezde i mlade reprezentacije SCG Vladimir Stojković izjavio je da ne zna ništa interesovanju francuskog Nanta za njega, istakavši da ga zanimaju "samo Crvena zvezda i mlada reprezentacija".
"Niti sam čuo za Nant, niti želim da čujem. Interesuju me sada samo Zvezda i Evropsko prvenstvo u Portugalu (za igrače do 21 godine). Sada nas čeka finale Kupa protiv OFK Beograda i želimo "duplu krunu". Za to smo se spremali cele sezone", izjavio je Stojković u emisiji "Total soker" SOS kanala.
On je rekao i da ne zna ništa o transferima Nikole Žigića i Nenada Milijaša.
"Voleo bih da što više igrača ostane i da naredne sezone udjemo u tu Ligu šampiona. Ako to uradimo, posle mogu i da se ubijem, ne moram više ni da igram fudbal", rekao je Stojković.
Golman crveno-belih je ponovio da mu se ostvario san kada je stao na gol Zvezde i kada je podigao pehar namenjen šampionu SCG.
"Plakao sam kada je generacija Vladimira Jugovića, Siniše Mihajlovića, Roberta Prosinečkog postala prvak Evrope i sveta... Eh, kad bi se to ponovilo", dodao je Stojković.
лепе речи, нема шта![]()
пОзДрАв!!!
ZBOG NJEGA SAM JUCE PRVI PUT GLEDAO TAJ TOTAL SOKER NA SOS KANALIZACIJI, I NISAM SE POKAJAO DECKO ZVUCI KAO PRAVI ZVEZDAS