05-06-2006, 05:55 PM
Treba biti oprezan,vredno trenirati,raditi i uigravati ekipu.U modernom fudbalu,gde svi znaju da igraju,gotovo da ne postoje iznenadjenja i siguran sam ne postoje ne pobedivi protivnici.Dokaz za moje takvo razmisljanje je upravo plasman sugavog partizana u LS,takodje finale LS iste godine gde su igrali potpuni autsajderi Monako i Porto.Takodje iste godine reprezentacija Grcke je osvojila EP.A onda sledece godine iznenadjujuce visok plasman PSV-a koji je ZVEZDA tukla 3-2 na MARAKANI na samom pocetku tog takmicenja,zatim osvajanje LS od strane Liverpula-ekipe koja je prosle godine igrala dosta promenljivo i nesigurno u Premijer Ligi.Znaci treba biti uporan,verovati u sebe i svoju ekipu i naravno srce ostaviti na svakoj tekmi i rezultat kad-tad mora da dodje.
Posto ne postoje nepobedive ekipe,mozda bih vise voleo da izvucemo neku ekipu iz grupe "velikih",jer ce tada i motivacija i ulog biti veci.Ovako ako nam zapadne neki manje atraktivan tim,zbog naseg mentaliteta "lako cemo",mogla bi i nama da se dogodi Artmedija.Dakle u danasnjem fudbalu,gotovo da nema favorita-na terenu su svi isti,e tu se treba pokazati...
Mislim da ova ekipa ima kvalitet i snagu da nema komplekse i da itekako moze da se nosi sa jakim ekipama,to je i dokazala.Samo da se u ovom prelaznom roku dobro pazari i da svi verujemo u taj cilj,ako se poklope kockice mozda na jesen gledamo LS na MARAKANI... ;pljuga
Posto ne postoje nepobedive ekipe,mozda bih vise voleo da izvucemo neku ekipu iz grupe "velikih",jer ce tada i motivacija i ulog biti veci.Ovako ako nam zapadne neki manje atraktivan tim,zbog naseg mentaliteta "lako cemo",mogla bi i nama da se dogodi Artmedija.Dakle u danasnjem fudbalu,gotovo da nema favorita-na terenu su svi isti,e tu se treba pokazati...
Mislim da ova ekipa ima kvalitet i snagu da nema komplekse i da itekako moze da se nosi sa jakim ekipama,to je i dokazala.Samo da se u ovom prelaznom roku dobro pazari i da svi verujemo u taj cilj,ako se poklope kockice mozda na jesen gledamo LS na MARAKANI... ;pljuga