05-05-2006, 06:28 PM
Evo ovako,sve sto ste rekli u vezi Nikole Zigica i njegovog transfera i raznorazne opcije koje ste naveli stoje.Sada se jos i spekulise o njegovom ostanku?!Ljudi to je nemoguce!!!Preispitajte se,stavite prst na celo ili se ( dovoljno je i to) samo osvrnite oko sebe,ovo je Srbija.Mi ne zivimo po evropskim standardima i da hocemo ne mozemo,zasto ovo pricam,evo zasto...Nikola Zigic,u ovom momentu u najboljoj zivotnoj formi,mnogi klubovi o kojima je pre samo par godina mogao da sanja se itekako ozbiljno interesuju za njega.Zar mislite da ce jedan Srbin iz Krivaje,u bednom vremenu u kojem zivimo reskirati,da ce propustiti da se u ovom u njegovoj karijeri najboljem momentu ne proda,ma da li ste bre normalni...Sta ako se ne daj boze povredi,sta ako mu strmoglavo u narednom periodu opadne forma(sa njom naravno i cena),sta onda.A kakav smo narod,tesko da bi ikoga boleo kurac sta se njemu desilo i da ce se neko zabrinuti sto on ne moze da se proda-oce kurac.Ljudi to je realnost-pruza mu se nesvakidasnja i neverovatna prilika.Ovakva prilika se mozda pruza jednom u zivotu.Ja razumem njegovu ljubav prema nasoj ZVEZDI,ali i pored toga on je veoma pametan i racionalan covek,prva prilika i paljba.Ja ga zbog toga ne krivim,sta ces u takvoj zemlji zivimo i to nam je sudbina.A verujte na ovaj nacin razmislja i taj Calasan kome se cifre vec mesecima vrte po mozgu i koji je odjednom postao nako mudo koje se nesto pita,zar mislite da on nece pokusati na sve nacine da ga sad u ovom momentu negde gurne kako iz Nikolinog tako i iz licnog interesa.A sto je najgora stvar od svih nabrojanih,upravo tako razmislja i CRVENA ZVEZDA koja takodje zivi da ne kazem zivotari u istoj toj Srbiji i isto u principu(gledajuci Evropske prosecne klubove) "nema pas za sta da je ujede".E braco moja,to je realnost!Sve vase kombinacije bi bile izvodljive,sve mogucnosti otvorene da smo po uslovima i finansijama kao evropski klubovi.Ali posto nismo,pomirimo se sa cinjenicom da ce Nikola pobeci iz ove zemlje iz ove smrdljive lige i napustiti ZVEZDU.To je jedino realno,ali slazem se sa izrekom koju je vec neko napisao "nada poslednja umire",jer na zalost to nam je jedino preostalo... ;pljuga