05-04-2006, 11:03 PM
Pa ne znam zasto bi bio toliki problem da Zigic produzi ugovor!? Prva stvar, mislim da Zvezda ima dovoljno sponzora i finansijsku snagu da mu ponudi dobre pare za jednogodisnji produzetak! Drugo, ne znam da li postoji mogucnost, ali ne bi bilo lose da ostane u kvalifikacijama, pa ako prodjemo ostane jos godinu, a ako ispadnemo da ode! Mislim da bi i njemu bio izazov igrati sa Zvezdom LS! Mislim da i Piksi ovo zna, jer budimo realni, Zigic nam je pola tima, ako ne i vise! Ovaj tim je navikao da igra sa njim, navikao je kada nema resenja ispuca loptu na Zigica, on em daje golove glavom em razigrava... veliki problem bi bilo uigrati tim na novi stil za par meseci! Uostalom, videli smo sta nam se desavalo na tekmama gde on nije igrao, protiv PSV-a tamo je bila katastrofa, a protiv Brage ovde nismo presli centar! Mi jednostavno u ovom timu nemamo kreativne i dobre tehnicare da bismo igrali na zemlji, vazduh nam je glavna opcija i snaga! Ako Zigic ode nemamo ni to i bice velikih problema! :nene