04-28-2006, 01:42 PM
Evidentno je da sve pozicije nakako mozemo da skrpimo ali odbrambeni bedem odlaskom Dudica gotovo da nemamo.Ovo sto sam rekao da bismo mnogo izgubili odlaskom Dudica-ne smatram da je on neki sad sjajan igrac,ali ima tog preko potrebnog iskustva za nasu ligu.I svojim stavom i ponasanjem na terenu ipak uliva sigurnost u odbrani.Ranije se vrlo ozbiljno spominjao povratak Slavoljuba Djordjevica bas da popuni rupu na mestu stopera.Na njega gledam isto kao i na Dudica-pravi igrac za nasu ligu,ali evropa malo teze...Ipak cini mi se da se i ta stvar izjalovila i da je ZVEZDA trenutno okrenuta dovodjenjem tog francuza.I pored toga sto tog momka u zivotu nisam video,ipak verujem rukovodstvu da imaju cvrste razloge zbog cega ga dovode(valjda znaju sta rade).Sto se tice sredine,tu ne bih u principu nista menjao,na tim mestima ima kvalitetnih igraca i za srednji red najmanje brinem.Smatram da bi dovodjenjem Koromana moglo mnogo toga da se uradi.Iako mu to nije prirodna pozicija,mislim da bi se on i Basta dopunjavali na toj desnoj strani i verovatno vrlo cesto menjali mesta,sto bi donelo izvesno poboljsanje i modernizaciju igre,ali sve zavisi sta Zenga hoce(kakvu i koju taktiku).Ni u napadu nam na cvetaju ruze.Kada bi se promenio sistem igre moj napadacki tandem bi bio Suzuki-Djokic,ali ako Zenga nastavi sa ovom taktikom onda je Purovic sigurni starter,a pored njega verovatno Djokic,dok bi suzuki bio dzoker sa klupe.U svakom slucaju ja bih doveo jos jednog pravog kvalitetnog napadaca,mislim da je potreban... ;pljuga