04-27-2006, 11:35 AM
Ne znam o cemu se radi,i da li je Sportska Centrala pogresno prenela informacije,ali mislim da je ovo jedna totalna smejurija i sprdnja.Kako samo mogu da prenesu takvu informaciju,pa zimus kada je Milijas bio popularan i kada se podigla cela prasina oko njgovog transfera on je sam izjavio da nece u partizan.Oni su ga prvi trazili koliko ja znam,ali je on izjavio da bi presao samo u jedan klub-ZVEZDU.I tako je i bilo...
A sada par meseci nakon toga,SC lansira info. kako je partizan zainteresovan,pa moze da bude zainteresovan kolko hoce kad je Milijas sve rekao zimus.
A i ti kurtoni iz SC neka prvo provere sta ce da objave,gotovo sam siguran da je to neka greska i da su uzeli obavestenje od zimus kada je i taj partizan stvarno bio zainteresovan,ali sada pa nema sanse... ;pljuga
A i ti kurtoni iz SC neka prvo provere sta ce da objave,gotovo sam siguran da je to neka greska i da su uzeli obavestenje od zimus kada je i taj partizan stvarno bio zainteresovan,ali sada pa nema sanse... ;pljuga