04-26-2006, 03:10 PM
Kao sto sam rekao u jedom od mojih kilometarskih tekstova,nama treba iskusan igrac ako zelimo LS ili evropu na MARAKANI uopste.A pod tim pojmom iskusan-mislim na iskusnog igraca(godine nebitne)koji je vise puta igrao evropu,ili igrao za reprezentaciju na nekoj vecoj smotri(svetsko,evropsko prvenstvo).Ljudi,ako je neki igrac mator-to ne znaci da je isti i iskusan.Koji ce nam kurac matora konjina koji osim toga sto igra fudbal 20 godina nije nikada u zivotu odigrao nijednu ozbiljniju tekmu.Odigrao je mozda neki derbi lokalnog karaktera-a to je vise nego smesno.O evropi da ne govorim,taj evropu nije video ni na razglednici,citavo iskustvo mu je redovno gledanje LS na televiziji.Koji ce nam kurac takav igrac.Jer kapirate sta ocu da kazem,ali nas glavni i jedini problem su pare koje nemamo.A igraci sa evropskim iskustvom pa jos mladi igraci sa bogatim iskustvom kostaju gotovo kao ceo nas tim,tu se nalazi nas problem.Kako naci takvog igraca,a jeftino-NEMOGUCE.
I jos da kazem da je archer lepo rekao sve po pitanju defanzivaca,trebaju nam,a i ja takodje mislim da ih pravih kvalitetnih trenutno u nasoj ligi nema-tako da nemamo odakle da ih crpimo.
Po meni ti pomenuti brazilci su smesni,to je jad i beda.Povucen brojnim iskustvima sa takvim "zvucnim" pojavanjima,ne nadam se preterano i ne padam na dupe kada cujem takve price.
I kako sada ova nasa bajna uprava misli u LS-bez Zigica,Dudica,Kovacevica.To mi nikako nije jasno.A sto se tice ovih ostalih indijanaca koji ce najverovatnije otici(Mudrinic i ta ekipa) neka idu daleko im lepa kuca.Da se ja pitam ti nikad ne bi ni prali dresove u ZVEZDI,a o nekom standardnom igranju da i ne govorimao... ;pljuga
I kako sada ova nasa bajna uprava misli u LS-bez Zigica,Dudica,Kovacevica.To mi nikako nije jasno.A sto se tice ovih ostalih indijanaca koji ce najverovatnije otici(Mudrinic i ta ekipa) neka idu daleko im lepa kuca.Da se ja pitam ti nikad ne bi ni prali dresove u ZVEZDI,a o nekom standardnom igranju da i ne govorimao... ;pljuga