04-24-2006, 12:01 AM
Ma vise ne znam ni sam,kada bih barem priblizno znao kolko ZVEZDA trenutno ima para,kolko ce tacno dobiti od transfera,kolika su dugovanja koja mora da izmiri u ta dugovanja smatram plate svim zaposlenima u klubu,troskovi odrzavanja stadiona,putovanja,struja(nemojte da se smejete,pre par godina izracunato je da reflektori za jednu utakmicu potrose toliko struje kolko potrosi nisam siguran Kraljevo mislim za jedan dan) i ostali troskovi tog tipa.Tos su obaveze koje se cine minimalne ali koje su pod moranjem da se izmire,a prihoda niotkuda.Zar stvarno mislite da od ulaznica mogu da se pokriju troskovi-jos smo kaznjeni pa smo jednu evropsku utakmicu odigrali na praznom stadionu.Ja ne govorim o dugovanjima prema drugim klubovima ili slicnim dugovanjima koja mogu da se srede,ja iskljucivo govorim o troskovima kojih ima i koji za klub koji osim prodaje igraca i ponekih sponzora nema drugih prihoda.E kada bih znao sve te informacije mogao bih da govorim o mogucim pojacanjima i da li ce oni biti velika,mala ili nikakva.Posto ove informacije nemam,a nisam siguran da ih bilo ko od vas ima,smesno je da uopste raspravljamo ko ce biti pojacanje i kolko ce ZVEZDA dobiti od transfera i predlagati i iznositi svoje misljenje u sta te pare da se ulazu,mislim da je glupavo...Kada se neko od doticnih igraca pojavi na MARAKANI i u prisustvu Pixija Stojkovica potpise ugovor i slika sa dresom,e tada cemo znati i biti sigurni da je taj u ZVEZDI,do tada mozemo samo da mudrujemo na pisanja novinara o pojedincima da li bi on bio dobar ili ne,samo to ustvari i mozemo... ;pljuga