04-21-2006, 12:19 PM
Tacno to sto je archer rekao-kada budemo prodali najboljeg igraca u poslednjih 5-10 godina Nikolu Zigica i kada pare od transfera Marka Pantelica budu legle,to ce biti tacno onoliko kolko smo duzni.I onda posto necemo imati niti Zigica,niti pare-oskrenucemo se sponzorima i videcemo kolko ce oni biti velikodusni i siroke ruke kad su u pitanju pare za transfere.Zato se nemojmo zavaravati,mozda je situacija u klubu upravo takva,a mi raspravljamo o novim pojacanjima.Kakva bre nova pojacanja,ako cemo jedva vratiti dugove i malcice stati na noge.Ove sezone cemo valjda doci na nulu,a tek narednih mozemo razgovarati o nekakvim viskovima koji ce ici u transfer budzet.
Napisao sam ovo jer je realnos verovatno takva,ali se iskreno nadam i verujem da bas i nije sve tako i da cemo mozda ipak imati koju kintu vise i dovesti nekog ozbiljnog igraca koji ce pomoci u letnjem pohodu ka Ligi Sampiona... ;pljuga
Napisao sam ovo jer je realnos verovatno takva,ali se iskreno nadam i verujem da bas i nije sve tako i da cemo mozda ipak imati koju kintu vise i dovesti nekog ozbiljnog igraca koji ce pomoci u letnjem pohodu ka Ligi Sampiona... ;pljuga