04-17-2006, 09:20 AM
Quote:nikola82 Wrote:Upravo sam procitao na eurosportu da je Zigic u pregovorima sa Arsenalom a spominje se i neka izjava Arsena Vengera o tome kako Zigica treba dovesti sto pre jer je to igrac koji posle svetskog prvenstva moze biti samo skuplji.....Iskreno voleo bih da se posao zavrsi sto pre ,kako zbog Zige tako i zbog nas.......Pa ako verujes u Zigiceve sposobnosti da da par golova na svetskom, tj. da ima neko u reprezentaciji da mu centrira, onda bi voleo i zbog nas i zbog njega da ga prodaju posle SPa. Njemu veca plata, nama vece pare. Naravno, uvek postoji rizik da se on povredi, ili da odigra katastrofalno...
Pa po meni bi bilo bolje da se odmah Zigic proda nego da se ceka Sp...
Prvo postoji velika verovatnoca da neki igrac na Sp eksplodira i odigra odlicno a da pritom ne bude toliko skup i onda da se time obori cena Zigicu...
Druga stvar znamo svi kakvoj grupi igramo na Sp i velika je verovatnoca da se Zigic tamo ne pokaze u najboljem svetlu...
Treca je da znamo da reprezentacija ne igra bas napadacki fudbal tako da i to umanjje sansu napadacima da se pokazu...
Ali opet ko ce ga znati,mozda na Sp reprezentacija odigra odlicno a Zigic postane vodeci igrac...ko zna videcemo...
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas