12-27-2005, 06:59 PM
Без жеље да омаловажам било ког играча од горе поменутих, али... Тек сада је процурело у јавност да летос рецимо Рамбо није дошао јер је скуп за Звезду а не као што је шпекулисано да се сам нудио а да га Пикси није хтео... Један такав играч нам је по мени био довољан да реши све што је овом тиму недостајало у јесењој полусезони... А ови аргентинци, бугари, и господин италијан - Јулијано, су по мени ислужени играчи за које ће се потрошити не мање пара него да се довео краљ Бразила Рамбо ПетковиЋ... Кастроман - дечко који је у Италију доведен као екстра таленат а отишао као тотални промашај, Ортега и Гаљардо добри играчи али матори, зар не??! Јулијано такође у годинама, једино да будем искрен непознаница су ми ти бугари, али у сваком случају ко год да дође добро је дошао, ако Звезда има користи од тога, а моја једина и највећа жеља је Рамбо јер он ће играти овако врхунски још годину, две максимум, после тога и он ће бити за старо гвожђе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "