12-23-2005, 12:44 PM
- Na putu smo da uspešno završimo pregovore oko dovođenja Nenada Milijaša iz Zemuna i Gorana Adamovića iz BSK Borče. Pored ove dvojice, sigurno ćemo angažovati jednog od trojice igrača bugarskog Liteksa. Razmišljamo o Nebojši Jelenkoviću, Milivoju Novakoviću i Francuzu Kajeu. Blagoje Georgijev je bio u kombinaciji, ali smo odustali jer Slavija traži preveliko obeštećenje za njega. Takođe, zainteresovani smo za Lakića iz Budućnosti i dvojicu Voždovčana, Đokića i Anđelkovića, rekao je Stojanović.
- Standardni prvotimci nisu ove zime ne prodaju. Žigić je baš i produžio ugovor kako bi otišao tek na leto. Imamo dogovor i mi ćemo ga poštovati, rekao je na kraju Stojanović, dodavši da je ponuda Herenevena za Milana Dudića bila ispod očekivane, sam tim i neprihvatljiva.
- Standardni prvotimci nisu ove zime ne prodaju. Žigić je baš i produžio ugovor kako bi otišao tek na leto. Imamo dogovor i mi ćemo ga poštovati, rekao je na kraju Stojanović, dodavši da je ponuda Herenevena za Milana Dudića bila ispod očekivane, sam tim i neprihvatljiva.