12-06-2005, 10:00 PM
Quote:Quote:Ne znam za vas ljudi ali ja sam mnogo razocaran ovim razvojem situacije! Ajde kontam da je taj Stevanovic otisao u Sosijedad, ali kako mozemo da dozvolimo da decko ispred naseg nosa ide u jebenu Poljsku da pregovara! Nije valjda da Legija moze da mu ponudi ono sto Zvezda ne moze! Pa mi kao misevi treba da cekamo sta ce on tamo da uradi i da molimo boga da propadnu pregovori! Bezveze!
Ne svidja mi se i prica da Lukovic ide! On je jedan od stubova ove ekipe i ako proda njega, + da racunamo da Zigic sigurno ide na leto, rasturila se prakticno ekipa!
Kurac ce Piksi tako da napravi `evropsku Zvezdu`, ono o cemu je kenjao pred izbore! Izgleda da je vise kenjao nego sto to sporovodi u stvarnosti!
1) Ako Milijas hoce da ide na pregovore sa Legijom, Zvezda to nemoze nista jer on nije nas igrac nego Zemunov.
2) San Sebastijan moze igracu ponuditi nesto sta Zvezda nemoze, zivot u spaniji.
3) Niko nije otisao, a i sam Piksi je rekao da igrac moze ici samo ako adekvanta zamjena dodje.
4) Prelazni rok je u Januaru, na koji nacin je piksi mogao ikog da dovede.
Zvezda moze itekako da ucini nesto time sto ce izneti dobru ponudu pred momka! Nije on tamo otisao zato sto je Legija veci klub od nas!
To za Sosijedad sam i rekao da ne mozemo da se poredimo sa njima i da to kontam!
A to za adekvatne zamene, pa jel treba da nasedamo na ta sranja do kraja zivota! Za Lukovica se NE MOZE pronaci ADEKVATNA zamena, jer u nasoj zemlji ne postoji levi bek koji zna ono sto Lukovic zna! Moze se jedino dovesti skup stranac, a to mu dodje na isto kao i da ga ne prodamo, zato sam rekao da ako on ode Piksi nastavlja Dzajicevu eru! Lukovic je mlad igrac, ne znam kako Piksi vidi taj nas veliki tim ako prodaje najbolje igrace, uz to dosta mlade! Slazem se da Zigica treba prodati, jer ima i godina, a i dostigao je stepen razvoja kada treba da se ode vani, a samim njegovim transferom koji ce biti ogroman, mozemo komotno da cuvamo tim par godina!
Bio je i Miladinovic `adekvatna` zamena za Vidica, pa znamo sta je bilo! Dosta je `adekvatnih` zamena, daj da malo cuvamo tim majku mu! Svaki igrac koji dodje kod nas sigurno je mlad, treba da se nauci da igra u evropi, da se adaptira, i bas kada sve to uradi mi ga prodamo! Nije ni cudo sto ne mozemo da udjemo u LS hiljadu godina!
Svaka razmena misljenja je dobrodosla...