12-06-2005, 08:11 PM
Ne znam za vas ljudi ali ja sam mnogo razocaran ovim razvojem situacije! Ajde kontam da je taj Stevanovic otisao u Sosijedad, ali kako mozemo da dozvolimo da decko ispred naseg nosa ide u jebenu Poljsku da pregovara! Nije valjda da Legija moze da mu ponudi ono sto Zvezda ne moze! Pa mi kao misevi treba da cekamo sta ce on tamo da uradi i da molimo boga da propadnu pregovori! Bezveze!
Ne svidja mi se i prica da Lukovic ide! On je jedan od stubova ove ekipe i ako proda njega, + da racunamo da Zigic sigurno ide na leto, rasturila se prakticno ekipa!
Kurac ce Piksi tako da napravi `evropsku Zvezdu`, ono o cemu je kenjao pred izbore! Izgleda da je vise kenjao nego sto to sporovodi u stvarnosti!
Ne svidja mi se i prica da Lukovic ide! On je jedan od stubova ove ekipe i ako proda njega, + da racunamo da Zigic sigurno ide na leto, rasturila se prakticno ekipa!
Kurac ce Piksi tako da napravi `evropsku Zvezdu`, ono o cemu je kenjao pred izbore! Izgleda da je vise kenjao nego sto to sporovodi u stvarnosti!