01-06-2006, 02:25 PM
Da ne bude da sam za to da Ziga ode, ali ljudi budimo realni, 12 miliona evra, koliko pise u Sportu (mada oko cijene se moze raspravljati da li je tacna),je u najboljem slucaju onoliko koliko Ziga i vrijedi. Pratite li cijene igraca u Evropi vidjecete da je to dosta para i za vecinu igraca u zapadno-evropskim klubovima. Ako racunamo da je Vidic otisao u Mancester za negdje slicnu cijenu, onda nema razloga da se ne prihvati ova ponuda.
Jeste Piksi rekao da Ziga ostaje, ali do ljeta, tako da o njegovom ucescu u LS za Crvenu Zvezdu vjerovatno nece biti nista.
Bolje da se proda Zigic i od njega dobije 12 mil € nego, da prodamo 3 igraca za te iste pare.
Ali opet raduje me i ta vijest, da smo i mi odbili neku ponudu za naseg igraca, ma koliko ona dobra bila.
Pozdrav
Jeste Piksi rekao da Ziga ostaje, ali do ljeta, tako da o njegovom ucescu u LS za Crvenu Zvezdu vjerovatno nece biti nista.
Bolje da se proda Zigic i od njega dobije 12 mil € nego, da prodamo 3 igraca za te iste pare.
Ali opet raduje me i ta vijest, da smo i mi odbili neku ponudu za naseg igraca, ma koliko ona dobra bila.
Pozdrav