01-06-2006, 09:00 PM
Ako je stvarna ponuda od 10 miliona, ja bih ga odmah prodao. Prioritet bi trebalo da bude izmirenje svih dugova, a tim transferom bi jos i zaradili. Tek sa pozitivnim stanjem u kasi mogli bi ozbiljno da razgovaramo o dugorocnim planovima i ulaganjima za buducnost. Tim jednim potezom mogli bi smo se resiti svega nasledjenog od prethodnika, pa bi smo uspeh nove uprave merili ostvarenim profitom, a ne smanjenjem dugovanja.
Sa sportskog aspekta mislim da ukoliko bez Zige ne mozemo da osvojimo prvenstvo, nije nam ni mesto u LS. Uostalom, on nece ni igrati tu ligu jer je odlazak najavljen za leto. Bolje je da kroz prolecni deo prvenstva nadjemo i uigramo dobitni tandem napadaca, nego da to cinimo na letnjim pripremama. Bar je to moje misljenje...
Sa sportskog aspekta mislim da ukoliko bez Zige ne mozemo da osvojimo prvenstvo, nije nam ni mesto u LS. Uostalom, on nece ni igrati tu ligu jer je odlazak najavljen za leto. Bolje je da kroz prolecni deo prvenstva nadjemo i uigramo dobitni tandem napadaca, nego da to cinimo na letnjim pripremama. Bar je to moje misljenje...