04-06-2006, 05:32 PM
Mislim da je slawisa donekle upravu,ne treba umirati od srece pri dolasku(citaj povratku)odredjenih igraca u ZVEZDU.Ja jesam od onih koji cvrsto veruju da nam treba par iskusnih igraca ako hocemo Ligu Sampiona na MARAKANI.Kada kazem iskusni,ne mislim na njivove godine i igracki staz,upravo se tu brkaju pojmovi.Mislim na ljude koji u nogama imaju godine igranja u Evropskim takmicenjima,na ljude koji su igrali Ligu Sampiona ili u vise navrata UEFA kup ili sadasnju Ligu UEFA.Nama upravo trebaju takvi,nebitno da li su nasi bivsi igraci i da li su Srbi,sto se mene tice mogu da budu iz "tunguzije",samo da imaju ove preduslove koje sam nabrojao.Godine igranja nisu bitne,postoje igraci koji imaju 40 godina i vise od 20 godina igranja fudbala,a najjaca tekma im je nekakav lokalni derbi.Za mene to nije iskusan igrac.A postoje momci koji nemaju ni 25 god. a vec u svojoj karijeri imaju 2 ili 3 takmicenja u Ligi Sampiona i solidnu reprezentativnu karijeru sa 1 Svetskim ili Evropskim prvenstvom.E to je pouzdan i vrlo iskusan igrac!Ali problem CRVENE ZVEZDE je i izuzetno mali budzet,a takvi igraci kostaju gotovo kao ceo nas tim.I tada upravo dolazimo na pravo mesto gde se problem i nalazi,upravo zato za su dobri gotovo odlicni igraci i neki koji takav status uopste ne zasluzuju,ali situacija je takva sta se tu moze... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...