04-08-2006, 08:04 AM
Ipak se ne smije zaboraviti da prvo vratimo dugove bivse uprave,koji nisu mali,pa tek onda mozes sponzorsku paru trositi na kupovinu igraca...Ako se stvarno Zigic proda za ovu lovu sto se prica(ja licno ne vjerujem u to),tek onda mozemo pricati o pojacanjima...Znaci zasto trcati pred rudu i provesti se kao "bivsi",po mogucnosti se uvaliti u jos vece dugove.Treba pustiti Pixija i Diku nek odrade svoj posao 2-3 sezone,pa tek onda sumirati rezultate...
Sto se tice dovodjenja igraca,Riso Lakic je sigurno dobro rjesenje,ali licno mi se Djokic ili Purovic vise svidjaju nego Drulic.
Nisam cuo nijedno drugo moguce pojacanje,osim ove dvojice.Zna li ko sta vise?Ima li jos imena ili su njih dvojica za sada sve?
Sto se trenera tice,volio bi da nas Zenga uvede u LS,pa makar i citavu sezonu igrali 1-0 i 0-0...
Sto se tice dovodjenja igraca,Riso Lakic je sigurno dobro rjesenje,ali licno mi se Djokic ili Purovic vise svidjaju nego Drulic.
Nisam cuo nijedno drugo moguce pojacanje,osim ove dvojice.Zna li ko sta vise?Ima li jos imena ili su njih dvojica za sada sve?
Sto se trenera tice,volio bi da nas Zenga uvede u LS,pa makar i citavu sezonu igrali 1-0 i 0-0...