Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EVROPSKA GOSTOVANJA-veteranske price
andrejsirac
DELIJA junior

Evo jos jedna mala dopuna sa Delija neta od Brata andrejasica, to jest njegov opis i secanje.
meni je ta sofija 92 bas ostala u secanju.Kad se samo setim koliki je konvoj autobusa bio na autoputu,da ne preteram ali ja mislim da nas je bilo bar 15-20 hiljada(ne mislim autobusa haha).Verovatno je razlog tome bila niska cena prevoza i karte,sve ukupno cak i tada smesnih 30 maraka.Znam da sam ja bio u 16. autobusu Top-toursa,pa ti vidi koja je to kolona bila.POlazak ispred mare uvece i taljiganje do zore uz strah da me na granici neskinu zbog godina(tada samo 16).Sofija iznenadjujuce cista i uredna s obzirom na tadasnje njihovo siromastvo,ali jedan detalj necu zaboraviti do kraja zivota:nas 50-ak delija stojimo ispred jednog roštilja na ulici i cekamo red za svoj cuveni bugarski cevap(cca 50 cm),majstor rostiljdzija meša meso u nekoj plastičnoj posudi..meša,meša i u jednom momentu izduvava nos sa strane i vraca ruke u meso sa svim ostacima sline na prstima!!!!Zamisli koje je to razbezavanje bilo sa lica mesta!DAlje sledi zujanje po gradu i sad vec cuveno kupovanje palica za hokej(1-2 dem),skupljanje ispred hotela u kom su bili Italijani,malo prozivanja(tuca se nesto nesecam,a i bio sam mali),odlazak na stadion i zavodjenje reda od strane bugarske policije na nekim ogromnim strasnim konjima...Da u tom parku ispred stadiona je bila neka tuca ali nista strašno.Stadion pravi bugarski sa nekim šugavim drvenim klupama,atmosfera dobra u prvom poluvremenu dok smo vodili i nadali se polufinalu(..i gledaš zvezdu svetskog šampiona kako ide pravo do londona alealee..),a posle se baš i nismo proslavili čini mi se.Kraj i tužan povratak kući uz neko maltretiranje bugarske carine zbog prolaska 28 reprezentacija srbije u hokeju sa 8000 palica

Messages In This Thread
EVROPSKA GOSTOVANJA-veteranske price - by Anonymous - 11-09-2005, 10:19 PM
EVROPSKA GOSTOVANJA-veteranske price - by ciricdejancira - 12-24-2005, 04:58 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)