10-22-2005, 08:06 PM
Uglavnom si sve rekao extra je bilo moram da pohvalim momke koji su udarali u bobanj(mislim da je bio i jedan moj sugradjanin)pozdrav za njega...Sve je odradjeno do kraja maximalno!!! :megafon :ruke
A sada sto niko od vas koji ste dolazili kolima i kombijima nije video,u povratku ka a.stanici na mozda nekih 500m do stanice,cuje se iz pozadine evo ih i zaletanje bila je to manja grupa koja je napala ali mi smo ih najuruli i pobegli su ko misevi kao i njihova druga grupa koja je pokusala da nas presretne,neki su bezali njihovi od nas i ima li su srece sto ih je murija navatala jer bi ih mi izgazili :batine
!Ja sam se slomio kad sam jurio i malo sam se izdrljao na kolenima jbg da nisam pao mozda bi nekoga uvatili ovako ....
A sada sto niko od vas koji ste dolazili kolima i kombijima nije video,u povratku ka a.stanici na mozda nekih 500m do stanice,cuje se iz pozadine evo ih i zaletanje bila je to manja grupa koja je napala ali mi smo ih najuruli i pobegli su ko misevi kao i njihova druga grupa koja je pokusala da nas presretne,neki su bezali njihovi od nas i ima li su srece sto ih je murija navatala jer bi ih mi izgazili :batine

...100 војника један фронт исти хоризонт раме уз раме и средњи прст за револт.....
БОЛ И РЕВОЛТ
БОЛ И РЕВОЛТ