07-14-2008, 08:14 PM
(07-14-2008, 04:43 PM)Igor_RS link Wrote:Наш коментатор синоћ рече да су црнгогорци навијали за хрвате против мађара. Јел неко гледао ту утакмицу да може да нам каже да ли је тако било?
Зајебали су их Хрвати ко мајмуне. Изроди навијали за њих против Мађара, у нади да ће им ови узвратити подршку у финалу против нас. Кад не лези враже, Хрвати се после своје утакмице сви покупише и одоше са базена.
Имам имформације да се синоћ у ЦГ поред пуцњаве и трубица славило и тако што су се узвикивале увредљиве пароле на рачун Срба. Они већ 15-ак година изигравају веће усташе и од самих Хрвата. Пошто сам већ дуже време лишен било какве сентименталности према ''таквим'' Црногорцима, jа сам за то да ми коначно и почнемо да их третирамо како им и доликује, као усташе.Овде највише мислим на ону сепаратистичку гамад која се накотила у самом Београду, па са Теразија ради за њихову ствар. Скроз сам за то да им се на сваком кораку јебе мајка само зато што су Црногорци (да се разумемо, овде не мислим на оне Црногорце који се декларишу као Срби). Такође сматрам да је време да им ова држава отежа обитавање у Београду бар тако што ће их натерати да плаћају школарину као и сви други страни држављани, у Еврима. Оћеш страни пасош, е па има и да платиш.
Што се саме утакмице тиче очигледно је било да смо срамно покрадени од стране судија. Како су Србија и Мађарска успоставили потпуну доминацију у ватерполу интересовање у свету за овај спорт је почело да опада. И с тога су обе пливачке федерације у последњих неколико година гурале Хрвате, Италијане, Шпанце и сад Црногорце.