Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добродошао Ћиро легендо!
TORCIDIN KROS NA MARAKANI MART 1990

To je naslov pomenutog klipa koji sam postavio posle gotovo 17 godina. Bio je to onaj mec izmedju C.Zvezde I Hajduka, kada smo pravili onu koreografiju u vidu Srpske trobojke. Oni su dosli u poprilicnom broju, ali naravno onako kako sam I ranije pisao. Izvode iz kasarni vojnike po Beogradu itd, itd… Znaci masa obicnih navijaca koji bi danas da sve to predstave svojim mladjim narastajima I drugim tribinama u drugacijem svetlu, kao bili su neki huligani. Pa Cica cuvao dokumentaciju toliko vremena zbog takvih kao sto ste vi. Na pomenutom derbiju su unutra bili skoro svi u prevrnutim fajerkama dok im je jedan od vodja imao belu kesu okacenu o pantalone, gde je covek drzao hranu, ono za put. Nema sta pravi Holsi. E sada ide ona druga strana medalje van stadiona I video zapis za koji ni u snu ne bi pomislili da postoji. Unutra su za slikanje bili nasminkani Splicani svi a napolju? Napolju Batice drz dupe,drz gace. Nijedne fajerke na narandzasto, ni jednog obelezja Hajduka. Sto ce reci jedan veliki trk, jednih preko drugih u klipu nazvanom Torcidin kros na Marakani. Ja znam da su u strahu velike oci I da su bile Delije u blizini, spremne na vas linc, ali ovakav stampedo unezverene mase odavno nisam video. Vrlo mi je drago sto ce momci iz mladjih narastaja Torcide moci da se uvere u lovacke price svojih veterana iz tog vremena, kao I naravno navijaca sa drugih tribina. Ma prosto receno uzivajte u video klipu, jer je sve u ritmu muzike koja prati klip I samo natjecanje u krosu. Izvinjavam se samo na tome sto ne znam ko je pobedio na krosu. Bili su puno brzi svi, tako da je bilo tesko doci do pobednika a bio sam-smo u samoj blizini istih.

PS- Ovde sam napravio presedan pa sam pisao na latinici jer se vi Splicani vecito pravite nevesti. Cisto da bolje razumete o cemu se radi. Uzivajte u ritmu pomenute muzike
Reply

Messages In This Thread
Добродошао Ћиро легендо! - by Anonymous - 10-24-2005, 12:43 PM
Добродошао Ћиро легендо! - by ciricdejancira - 02-04-2007, 10:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)