09-16-2005, 03:48 PM
Quote:То ти је менталитет Кизо,једноставно смо тако навикли.Ја сам дошао сат и по раније сместио се у централни сектор где је слово Л,али како је било око мене боље да сам отишао на исток и грицкао семенке.Еј,бре оно је да полудиш,ја урлам,а сви око мене се чуде у фазону види будалу.А врхунац је био кад усред песме,почне скандирање Басти.Е тад сам полудео и заурлао:Јебо вас Душан Баста.Мислим против дечка немам ништа против,напротив један од ретких који заслужује дрес који носи,али не прекидај песму.Али џаба кад већина људи који долазе на север кад су велике текме у питању најобичнији позери који ће и даље долазити,а после се хвалити како су ватрене Делије и остале пичке материне.Момци који су били на шипци у мом сектору П...,Г...,дечко у плавој мајци са неким црвно жутим знаком(он поготово) убише се да анимирају масу,али џаба.Ја стварно не знам шта да се предузме против таквих паразита,који својим безобразлуком руше све оно око чега се много људи нарадило и око чега је много средстава утрошено.
Najbolje bi bilo da se ulaznica za severnu kartu zasluzi, da ne moze svako da je kupi. Valjda bismo se nas 3000 bolje culi nego ceo Sever koji nekad odlicno peva a nekad stvarno zabusava. Primetio sam kada vodimo svi pevaju do jaja a kada rezultat nije povoljan onda nastaje kurcobolja.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!