09-17-2005, 05:31 AM
Bio sam na samom kraju setalice, iznad sipke gde su bili hm... dva momka u majicama ponos grada i jedan u Delije duksu
Navijanje u tom delu je bilo katastrofalno. Veci deo utakmice sam otpevao sam, slusajuci oko sebe napusavanja igraca i slicno. Na moje molbe da batale teren i zapevaju malo ljudi su odmahivali rukom i tek na momente pustali svoje glasove. Uzasno me nervira kad cujem svoj glas u toku pesme na onako punom Severu... Tuzno mi je bilo gledati momke sa sipke kako bukvalno mole one debile do zapada da ne dizu balone mnogo pre pocetka utakmice...
Ideja koja mi uvek padne posle ovako losih izdanja (naravno ovo je moje licno misljenje) je da se za narednu "veliku" utakmicu uradi setalica koja bi jednim krajem bila zakacena za krov, drugim za ogradu i koja bi prekrila celu tribinu, pa da niko sa Severa jednostavno ne moze da gleda utakmicu. Na vreme obavestiti ljude o toj "koreografiji" pa kome je do terena moze na bilo koju od preostale tri tribine. Mozda je ovo nerealno, ali bi onda makar oni koji dodju na Sever dosli samo zbog pevanja i prave podrske nasem klubu...

Ideja koja mi uvek padne posle ovako losih izdanja (naravno ovo je moje licno misljenje) je da se za narednu "veliku" utakmicu uradi setalica koja bi jednim krajem bila zakacena za krov, drugim za ogradu i koja bi prekrila celu tribinu, pa da niko sa Severa jednostavno ne moze da gleda utakmicu. Na vreme obavestiti ljude o toj "koreografiji" pa kome je do terena moze na bilo koju od preostale tri tribine. Mozda je ovo nerealno, ali bi onda makar oni koji dodju na Sever dosli samo zbog pevanja i prave podrske nasem klubu...