09-17-2005, 08:31 PM
Quote:маникомио Wrote:A sad je kasno, nebi mi se ni isplatila.Pa ne znam da li ti se ne bi isplatila posto je cena 500 dinara, a vazi do kraja 2005. godine!
Samo ne znam da li je ostalo jos posle brage..
Наравно да се исплати.
Колико је мени познато сачувана је извесна количина пропусница за најверније.
Да није, вероватно би све "плануло"!
Моји утисци са текме :
Алал вера за акцију "чишћења" око стадиона!
(Експресно и ефектно одрађено)
Све похвале за уређивање штанда "Делије-Север"!
(Реквизити лепо изложени, нови графит одличан...)
Свака част свима који су 90 минута навијали пуним срцем. Лако је пуним срцем певати на мањим текмама, када сви који су ту, мисле исто, осећају исто (не заборавити овосезонско сјајно навијање у Кули и против Вождовца!) али пружати отпор неартикулисаној маси, није нимало лако...
Не знам шта да кажем, верујем да је одлична идеја образовати Епицентар али неће ваљати ако се убудуће не пружи много већи отпор из тог централног дела на остатак трибине.
Раније нисам могла да одредим где се на трибини највише забушава али оваквим груписањем према центру, јасно се примећују разлике како у певању, тако и у самој дисциплини, понашању а богами и самом изгледу. Тако да сам са ове утакмице понела две контрастне слике. На једној су дисциплина, озбиљност и ликови за свако поштовање а на другој расуло, циркус и карикатуре.
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)