Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda - Vojvodina (fudbal) pa Proleter - Zvezda (rukomet)
Aiwa, ako mislis na tekmu sa Proleterom gde je upaljeno 30 baklji na kraju, i ja sam bio, ali price nam se malo razlikuju.

Koliko se ja secam, bilo je 4 ili 5 buseva. Nas je bilo sigurno na toj tekmi izmedju 300 i 400. Indijanci su tada bas bili jaka ekipa i u Medisonu ih je bilo preko 800. Bila je frka da li ce nas zaskociti u onom sumarku oko hale. Ali nista. I stvarno je ono bilo kao da se u daljini cula nasa pesma! Ja sam tada jednom Brigadiru uneo baklju, bio sam klinac, pa sam mislio da me nece naci u onoj gunguli, ali uspelo mu je. Medison je inace tipicna fabricka hala sa montaznim tribinama! Nakon tekme su nas potrpali u one buseve, naravno, opet nas je bilo vise nego kad smo polazili. Frka je izbila jer su nas Indijanci negde sacekali i sa neke livade hitnuli kamenje. Moj bus je bio kamenovan, cak i prozor gde sam ja sedeo je bio polupan. Neki momci su dobili po koju rasekotinu. Vozac je stao i mi smo istrcali, ali gde da ih nadjes u onoj pomracini. Znam da sam tada ugazio u neko blato. Panduri su nas odjednom zaskocili, bas ih je bilo do jaja mnogo, utrpali nas u buseve i poslali kuci. Promaja je bila dobra, ali izdrzali smo Big Grin

To je bas bilo dobro gostovanje, steta sto su Indijanci posle toga otisli u ku*ac, bili su dobra ekipa.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Zvezda - Vojvodina (fudbal) pa Proleter - Zvezda (rukomet) - by Godra - 05-19-2004, 01:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)