09-16-2005, 08:07 AM
Mislim, sta reci??????? Znam da je namera bila sacuvati gol, ali sa onakvom ekipom i nije moglo bolje. Velika je greska bazirati igru na jednom igracu ( uz svo postovanje i naklon Zigicu ), ali sta bi se desilo da se ( ne daj Boze ) Ziga povredi? Mi nemamo prave napadace, kadre da zamene eventualni nedostatak Zige. Piksi mora da dovede bar dvojicu iskusnih napadaca, jer evidentno Purovicu nedostaje iskustvo. Dobro, iskustvo se stice na ovakvim utakmicama, ali u ovom momentu Zvezda ne sme cekati i oslanjati se na ovakav napad.
Nadam se da ce u Portugalu Zvezda dati gol, ali i da nece primiti vise golova nego sto i sama postigne!!! :ruke
Sto se tice Brage, i nisu neki tim. Osim one slucajne stative, nisu imali ama bas ni jednu pravu sansu. Podsetimo se PSV-a. Ovde na Marakani su pokazali da mogu postici gol kad hoce. Jasno su dali do znanja da nemamo sta da trazimo u revansu. Epilog revansa znamo. Nadam se da ce nasa igra u revansu biti mnogo, mnogo bolja. Cak i ovaj rezultat 0:0 i nije tako los-nema opustanja kao kod 2:0. Odgovara nam i svaki nereseni rezultat sa postignutim golom.
IDEMO DALJE
ampion
Nadam se da ce u Portugalu Zvezda dati gol, ali i da nece primiti vise golova nego sto i sama postigne!!! :ruke
Sto se tice Brage, i nisu neki tim. Osim one slucajne stative, nisu imali ama bas ni jednu pravu sansu. Podsetimo se PSV-a. Ovde na Marakani su pokazali da mogu postici gol kad hoce. Jasno su dali do znanja da nemamo sta da trazimo u revansu. Epilog revansa znamo. Nadam se da ce nasa igra u revansu biti mnogo, mnogo bolja. Cak i ovaj rezultat 0:0 i nije tako los-nema opustanja kao kod 2:0. Odgovara nam i svaki nereseni rezultat sa postignutim golom.
IDEMO DALJE

onos grada, Ti si našega.....