08-30-2005, 01:36 PM
Naravno, grozno je kada Zvezda ovako prsne od tima koji ne bi trebalo da bude u istoj klasi sa njom, ali jedini razlog zbog koga necu toliko da se nerviram je to sto je pomocni trener Brage dolazio u Cacak da gleda utakmicu. Tamo nije imao sta da vidi od nase igre, a licno mislim da je to i bila zelja nase uprave. Sada se veoma iskusno dize prasina po novinama i TV, te preti se novcanim kaznama igracima, Zengi takodje, opsta frka i panika, totalno rasulo u Zvezdi...
Cini mi se da je i Piksiju i Zengi u ovom trenutku prioritet ulazak u ligaski deo takmicenja u UEFA kupu, te da se zbog toga pravi ovolika sprdnja sa Zvezdom. Ne ocekujem da protiv Brage na teren istrce Joksimovic, Mudrinic i Perovic, vec da od prvog minuta zaigraju Trajkovic, Da Silva, Basta, a u napadu Purovic i Raskovic, mozda dodje jos jedan napadac do kraja roka za licenciranje igraca za Evropu (samo da to ne bude Perica, to im ne bih oprostio).
Iskreno se nadam da ne gresim... :zbunjen
Cini mi se da je i Piksiju i Zengi u ovom trenutku prioritet ulazak u ligaski deo takmicenja u UEFA kupu, te da se zbog toga pravi ovolika sprdnja sa Zvezdom. Ne ocekujem da protiv Brage na teren istrce Joksimovic, Mudrinic i Perovic, vec da od prvog minuta zaigraju Trajkovic, Da Silva, Basta, a u napadu Purovic i Raskovic, mozda dodje jos jedan napadac do kraja roka za licenciranje igraca za Evropu (samo da to ne bude Perica, to im ne bih oprostio).
Iskreno se nadam da ne gresim... :zbunjen
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]